.

הרשמו עכשיו לסדנת בישול גורמה לייט אינטרנטית 

ללא עלות

ותגידו שלום לג'אנק פוד ולנקיפות המצפון!


וגם תלמדו איך לבשל אוכל בריא וטעים שכולם יאהבו
ואיך להכין הכל בפשטות, בקלי קלות ובזמן קצר.

לקבלת הקישור המיידי לסדנה, נא למלא את הפרטים עכשיו

דואר אלקטרוני *
שם *
סלמון אפוי

סוף יום העבודה. ריחות של בישול מהשכנים והבטן מקרקרת.  פותחים את המקרר ו....כלום. 

מכאן ועד היד שנשלחת לאוכל התעשייתי, החימום המהיר במיקרו או הטלפון לפיצה השכונתית מאד קצר, ואיתם המצפון והתחושה הלא נוחה בגוף.

נשמע מוכר? 

בסדנה אגלה לכם איך: 

לפרגן לך ולמשפחה בישול ביתי ואיכותי. 

להכין ארוחה טרייה וטעימה בהכנה של כרבע שעה.

המקרר הופך להיות העוזר שלך במטבח - מוכן בשליפה לכל סוגי הארוחות שרק תרצו להכין.

מחכה לך אוכל בריא, טעים ומוכן לאכילה שחוסך ימים שלמים של בישול.

לנצל חכם את הזמן במטבח ובחיים בכלל.

לחסוך משמעותית הרבה זמן כסף.

להרשמה מיידית ולקבלת הקישור לסד נה באופן מיידי,
יש למלא פרטים עכשיו:

דואר אלקטרוני *
שם *

אפשר אחרת

הצטרפו להדרכה האינטרנטית, וגלו איך אפשר לעשות סדר חדש.  איך כל ההכנות, הבישולים, הסידורים והתכנונים הופכים לקלים, פשוטים וטעימים יותר.

מה מספרים משתתפי הסדנאות וההדרכות שלנו?

היי שוש!!
אני חגגתי עם הסלט כרוב עם סלק וחמוציות!

הילדים (וגם אני..) חגגנו עם הפנקייק בננה!!
ובקיצור בירכתי אותך לפני החג ובערב החג כמובן, ובמהלך החג לא קיטרתי כמו תמיד שאין מה לאכול כי גיוונתי כל פעם עם מתכון אחר ועם מתכוני האורז הנפלאים מהסדנה.
אני מרגישה שאת איתי במטבח בכל פעם שאני נכנסת לבשל, החיים שלי הפכו להיות קלים יותר עם תכנון מקדים, אני אוכלת ללא יסורי מצפון ולמרות החג והזלילות לא עליתי במשקל!
שיהיה לך שבוע נפלא, אוהבת המממממון!!!!!!!!!
גלית



גנית מספרת:

"...... היכולת שלך להסביר את הרציונל ושיקולי הדעת העומדים מאחורי הבחירה של החומרים, הטיפול בהם – החל מקילוף, קיצוץ, טיגון/אידוי, ערבוב וכד' וכלה בהגשה ובאחסון/הקפאה וכד', ההתייחסות לערכם התזונתי והקלורי, ובקיצור, ההבנה של הדברים לעומקם, כבשו את לבי.
נהניתי לצפות והפקתי מכך רבות. הלהטת הסירים והמחבתות טרום הכנסת השמן, השימוש המופלא בכפית שמן אחת מבלי שהדבר ישפיע על הטעם בגלל הטכניקה המופלאה, השימוש המושכל בגאג'טים בדיוק לדבר הנכון, ה"פטנטים" וה"טריקים" לחיסכון ניכר בשומנים, סוכרים ו...קלוריות, המובילים לתוצאות טעימות לא פחות מדומיהם המשמינים, היו רק חלק מכל מה שהתענגתי עליו.
......
יש לך המון מה להעניק למי שרק רוצה ללמוד ואני שמחה ומאושרת שהחלטתי להיות חלק מהסדנה ולהעשיר את הידע שלי ואת ניסיוני. מה שרכשתי ימשיך ללוות אותי לאורך זמן להנאתי ולהנאת בני ביתי.
בברכה חמה להמשך הצלחה בהוראת תורתך בכל הנתיבים שתבחרי.

מי אני?

שמי שושי שטיינוביץ, מנחה בכירה בקבוצת "אייקונפרנס גורמה לייט" ומנחת תוכנית "מטבח בריא עם שושי שטיינוביץ" אשר שודרה בערוץ האוכל ובערוץ 10.

את שיטת בישול גורמה לייט פיתחנו עם דיאטנים ותזונאים קלינים, כי נמאס לי להיות כל החיים בדיאטה ונמאס לי להיות רזה ורעבה או עם עודף משקל ואשמה.

אלה היו חיי! חלמתי על תזונה שפויה, כזו שכשאני קמה מהשולחן, אני לא רעבה ומתוסכלת ולא סופרת את הדקות עד הביס הבא.

שיטת בישול גורמה לייט מחברת בין קולינריה משובחת, לבין הצורך באוכל בריא ומרזה.

את "מבשלים גורמה ונשארים לייט" הקמנו בדיוק כדי לתת מענה לצורך זה. למי שרוצה ללמוד לבשל בריא, לנהל מטבח בריא, לאכול טעים ומשביע לאורך כל השבוע, ללמוד לתכנן נכון, לחסוך כסף ולמנוע בזבוז.

את הסדנאות "מבשלים גורמה ונשארים לייט" עברו כבר אלפי אנשים שאוכלים בריא, טעים ושומרים על המשקל.

להרשמה מיידית ולשריין לך מקום, מלא/י את הפרטים למטה

דואר אלקטרוני *
שם *

לשאלות ובירורים טל: 054-8342474

אפשר גם לפנות במייל: sadna.light@gmail.com

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.