.

מבשלים גורמה ונשארים לייט

מבשלים גורמה ונשארים לייט

בסדנאות בישול בריא וטעים

 אני אלמד אותך צעד אחר צעד איך לבשל בקלות

אוכל שהוא גם טעים וגם בריא.  

6 מנות ב- 450 קלוריות, ורק עם כפית אחת של שמן.

 מזדהה עם אחד מהנושאים הבאים?


קציצות טופו עם עלי מנגולד, ללא שמן

נמאס לך שצריך לבחור בין אוכל טעים לאוכל בריא?

נמאס לך לפתוח את המקרר ולראות, שאין שם משהו טוב, בריא וטעים  לאכול?

רוצה לבשל בריא ואין לך מושג מאיפה מתחילים?

נמאס לך ממאכלים דיאטטים, משעממים, חסרי טעם ולא משביעים?

מזדהה עם אחד מהנושאים הבאים?


חלה חגיגית לשבת וחג, מקמח מלא

מאד רוצה לבשל בריא ואין לכם מושג מאיפה מתחילים?

הילד רוצה לאכול רק חטיפים וקשה שכנע אותו לאכול משהו שיהיה טוב לבריאות ולהתפתחות שלו?

רוצה להעשיר את המטבח שלך במתכונים חדשים, מלהיבים ויצירתיים שזה יהיה גאווה להגיש?

כיף לך לבשל אבל אין לך זמן והיית רוצה ללמוד מתכונים מהירים וקלים?

מה לומדים בסדנאות 

"מבשלים גורמה ונשארים לייט"?

קדירת בשר ב-5 דקות עבודה.

אני אגלה לך את הסוד איך מבשלים ארוחת גורמה לייט טעימה ומשביעה לכל המשפחה שיש בה 6 מנות ולא יותר    מ - 450 קלוריות.

אלמד אותך איך לייעל את הפעילות שלך במטבח כך שמטבחך יתנהל בקלי קלות, בלי קשר לשעות העבודה    שלך ולאורח חייך.

איך לחסוך בזמן וכסף.

איך לתכנן ארוחות מגוונות לכל השבוע, לכל המשפחה, כך שכל מה שצריך יהיה לשלוף ולחמם.

ואיך לבשל אוכל טעים שכל המשפחה תלקק את האצבעות.

אלו חלק מהמנות שנלמד להכין:

♦ חזה עוף בשום, למון ועשבי תיבול,

♦ טבעות דלורית ממולאות,

♦ חלת חצילים

כל מנה לא יותר מ-250 קלוריות!

ובנוסף

סלט שעועית עם שום שחור

אלמד אותך את כל הטריקים והפטנטים שפיתחתי במשך שנים במטבח שלי.

לערוך קניות מדוייקות ומסודרת, לחסוך הרבה כסף וזמן.

איך לתכנן כמויות של אוכל להרבה אורחים ולהמנע מבזבוז וזריקת אוכל.

וכל מה שנדרש כדי לנהל מטבח בריא וטעים לך ולכל המשפחה.

קורס בישול גורמה לייט, בישול טעים ובריא 

6 מפגשים לבישול בריא ואיכותי מבית היוצר של

 "מבשלים גורמה לייט" ובשיתוף פעולה עם דיאטנים מומחים.

במפגשים השבועיים יינתן מענה מקורי לאתגרים במטבח ובבישול בריא וגם הנאה מחוויה קבוצתית עם בשלנים מכל הסוגים, גם כמוך.

זוהי הזמנה אישית לך להירשם

וללמוד איך לבשל בריא ואיכותי 

במלוא התשוקה והצחוק.

הסדנה כוללת 6 מפגשים

תתקיים בימי רביעי

 בגבעתיים

סדנאת בוקר תיפתח ב - 11/6

 בשעות: 09:00-12:30

סדנאת ערב תיפתח ב - 11/6

בשעות: 17:30 עד 21:00

מספר המקומות מוגבל!

פתיחת סדנא מותנית במינימום 10 נרשמים

להרשמה לחצו עכשיו כאן


לוח מפגשים

במהלך הסדנה

אז מי אני?

שמי שוש שטיינוביץ, מנחה בכירה בקבוצת "אייקונפרנס גורמה לייט" ומנחת תוכנית  "מטבח בריא עם שושי שטיינוביץ" אשר שודרה בערוץ האוכל ובערוץ 10.

את שיטת בישול גורמה לייט פיתחתי עם דיאטנים ותזונאים קלינים, כי לי אישית נמאס להיות בדיאטה כל השנים ונמאס לי להיות או רזה ורעבה או שמנה ואשמה.  

אלה היו חיי! חלמתי על תזונה שפויה, כזו שכשאני קמה מהשולחן, אני לא רעבה ומתוסכלת ולא סופרת את הדקות עד הביס הבא.

שיטת בישול גורמה לייט מחברת בין קולינריה משובחת, לבין הצורך באוכל בריא ומרזה.

את "מבשלים גורמה ונשארים לייט" הקמנו בדיוק כדי לתת מענה לצורך זה. למי שרוצה ללמוד לבשל בריא, לנהל מטבח בריא, לאכול טעים ומשביע לאורך כל השבוע, ללמוד לתכנן נכון, לחסוך כסף ולמנוע בזבוז.


בטח יש לך כמה שאלות, ואם לא נתתי לך כאן תשובה, כתבי לי.  מבטיחה לענות.

אם אין לי מושג בבישול, עדיין כדאי לי לבוא?

בוודאי. תוכלו לבשל בסדנה ביחד איתי וללמוד צעד צעד כל מה שצריך כדי שתוכלי להתחיל לבשל. הסדנה תתן לכם עידוד להתחיל לבשל כי תראו כמה זה קל וכיפי.

האם זו סדנה מעשית?

הסדנה היא בעיקר פרונטלית, חווייתית מאד, מצחיקה וכיפית.  אם תרצו, תוכלו להצטרף אלי לתהליך הבישול. הקבוצה קטנה ולכן מובטחת לך חוויה מלמדת ומעשיה.

ואם אני צמחוני או טבעוני?

בכל מפגש תהיה התייחסות לצמחונים וטבעונים.  80% מהמפגשים הם צמחונים בלבד, אבל גם במפגש שיש בו מנות בשריות, יהיו הצעות לתחליפים צמחוניים בריאים וטובים.

יש לי סוכרת ולחץ דם. 

שיטת בישול גורמה לייט מתאימה לסובלים מסוכרת, לחץ דם וכולסטרול גבוה כמו יד לכפפה. זו בדיוק התזונה המומלצת לתסמונת הזו.

ואם אני כן בעניין של בישול, עדיין יש לי מה ללמוד?

אם אתם בשלנים, תיהנו מאד ללמוד טיפים, טכניקות ורעיונות לבישול בריא, שישדרגו את המטבח שלך ויקחו אותה לרמה הבאה.

ומה אומרים עלינו משתתפי הסדנאות?

משתתפת בסדנא

שנה טובה וחג שמח לשושי ולכל החברים בסדנה, לאלו שמכירים אותי וגם לאלו שלא... שושי,אני ממשיכה לבשל את תבשילייך, ומברכת אותך בכל פעם. גם כשאני מבשלת משהו חדש, אני חושבת מה שושי הייתה עושה...איך היא הייתה משדרגת את המתכון לבריא יותר וקלורי פחות... שוב תודה ושנה טובה, אטי דרורי

ד"ר אטי דרורי


המלצה בפורום תפוז

....אני רוצה להמליץ על סדנאות "גורמה לייט" של שושי שטיינוביץ. לפני חמש שנים היא פיתחה שיטה של איך לבשל אוכל מאד טעים ומוקפד קלוריות ביחד עם דיאטנים. מאז היא הופיעה אצל אודטה והיו לה גם תוכניות טלוויזיה משלה. יש לה יותר מ1,000 מתכונים. אני מכירה אותה כמה שנים והיא מבשלת מעולה- לא מרגישים שזה אוכל דיאטטי וקיים עושר ומגוון גדול. היא עובדת עם "תנובה" "שומרי משקל" חלי גרופ וכד'.. . עשתה סדנאות גם ב"פור שף"... סדנת הדגל שלה היא "6 מנות ב-450 קלויות"= סדנה בסיסית בה היא מדברת על חומרים, מה כן ומה לא, ומבשלת עם המשתתפים...

פורום  תפוז


"...ובקיצור, מה ששושי עושה הוא נס...."

צריך להיות נוכח בקורס בישול גורמה לייט כדי להאמין למה שאני הולכת לספר לכם. כבשלנית מזה 25 שנה, אני חייבת להוריד את הכובע בפני שושי שטיינוביץ, שפית שפיתחה ומתמחה בבישול גורמה לייט. ואולי, כמי שלפני הקורס פקפקה באפשרות לבשל אוכל טעים ודל שומן, אני בעצם צריכה לאכול את הכובע, אלא שאחרי הביקור בקורס של שושי, חבל לי לאכול משהו עם כל כך הרבה קלוריות. ובקיצורמה ששושי עושה הוא נס. 

מיקה פורז


משפטים שאני שומעת כל הזמן ממשתתפי הסדנאות

"כשאני במטבח, אני שומעת את הקול שלך שמדריך אותי מה לעשות"

"עם הזמן, נוצר לי טיימר פנימי שאומר לי מתי הגיע הזמן לאכול, ואיזה כיף שיש לי אוכל טעים ומוכן".

שושי תודה, הכנתי את האורז המלא כמו שלימדת אותי וכל יום הייתה לי מנה אחרת ומגוונת.  כל המשפחה מתמוגגת.

"עשית לנו משפחה מאושרת".


ועוד ועוד ועוד 

שם מלא של מוסר ההעדות וכתובת האתר

יעל עופר

....מגיע הרגע בו היא מפתיעה אותנו בטיפ שהוא אבן היסוד החשובה ביותר של שיטתה: כיצד לטגן בכמות שמן מינימאלית כמות אדירה של בצל...''. יעל עופר גילתה בסדנה של שוש שטיינוביץ איך מבשלים גורמה, ונשארים לייט

אפשר לאכול ''גורמה'' ולהישאר ''לייט''!  לתובנה החדשה הזו הגעתי בתום תהליך טעים בן שלוש שעות בסדנת בישול ייחודית.

יעל עופר


תוכנית הקורס


      בשרים וממולאים



איזה בשרים מומלצים?

כל שיטות הטיפול וההכנה של בשרים, עוף והודו.

מתכונים קלים ומהירים וגם מתכונים יותר מורכבים לאירוח וחגים.

דגיםאיך בוחרים דגים נכונים ואיפה?הכל על הכנה וטיפול בדגים, כל שיטות הבישול וההכנה.
מנות ראשונות וסלטיםסלטים טריים ומבושלים

איך מכינים סלטים טריים וטובים? איזה רטבים?  

הכל על סלטים ומנות ראשונות.

תוספותמקינואה ועד טפיאוקה שיטות הכנה של אורז מלא ודגנים מלאים, תוספות של ירקות מבושלים ושילוב של דגנים וקטניות דגנים וירקות ועוד.
מרקים ונזידיםהכל על מרקים ונזידיםנלמד איך להכין מרקים טעימים, רזים ובריאים, בלי אבקות ובלי תוספות.  
קינוחיםגם שוקולד יכול להיות בריא

קינוחי בריאות טעימים ומוקפדי קלוריות.  

4 שעות של שכרון חושים.

אז איך זה עובד?  איך מצטרפים?

הקורס באורך 6 מפגשים

סדנאת בוקר:

תיפתח ב - 11/6 בשעות: 09:00-12:30

סדנאת ערב:

תיפתח ב -11/6 בשעות 21:00-17:30

בגבעתיים

פתיחת סדנא מותנית במינימום 10 נרשמים

בכל מפגש אנחנו מכינים ביחד לפחות 4-5 מתכונים שונים וכמובן אני נותנת טיפים,

רעיונות וטכניקות לבישול וניהול מטבח ומידע על תזונה בריאה.

בסוף הסדנה יהיו בידיך כ-30 מתכונים חדשים

ומלהיבים, מכל סוגי המנות.

מנות ראשונות וסלטים

מרקים, נזידים

מנות עיקריות:

בשרים וממולאים

דגים

תוספות:

הכל על הכנת אורז מלא, כל השיטות, כל הצורות, כל התוספות

קינוחים בריאים וטעימים, דלי קלוריות (גם שוקולד!)


להרשמה לסדנא לחצו כאן ועכשיו



עלות כל מפגשי הסדנה לכל המפגשים

1980 ש"ח

אבל

בהרשמה מוקדמת עד ל 1/6 

רק 1560 ש"ח לכל 6 המפגשים.

ועוד מפגש בונוס! סה"כ 7 מפגשים.

בנוסף, לנרשמים היום בונוס מיוחד:

סיור קניות בסופרמקרט במתנה בשווי 250 ש"ח.

ובנוסף, חברות לחודשיים בפרוייקט החדש שלנו,

שילמד אותך הכל על מטבח בריא באופן רציף ושוטף

כולל גישה אישית אלי = שווי הבונוס: 197 ש"ח

סה"כ שווי ההנחה והבונוסים: 

927 ש"ח

 כל מה שצריך לעשות הוא

ללחוץ כאן על הקישור הזה

ולעבור לדף תשלום מאובטח

או לטלפן אלינו לטלפון 054-8342474

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.