.

את המידע הזה לא תמצאו בשום מקום אחר.  

זו ההזדמנות לדעת את מה שצריך על
איך מכינים אוכל בריא וטעים
בקלי קלות. 

עולים במדרגות, ריח של אוכל משגע עולה מהדירה של השכנה ובראש המחשבה: אוף, מה יש לי לאכול?  ואיך היא עושה את זה?

כמה פעמים חשבת: אני רוצה להכין אוכל בריא וטעים אבל אין לי מושג איך!

מאיפה מתחילים?  איך בכלל נראית ארוחת בריאות? כל היום אנחנו שומעים מידע מפה ומשם, כל יום אומרים לנו שמשהו אחר אסור, לא בריא, מזיק...מה עושים?

ומה עושים עם זה שאין לי טיפה זמן...מה הסיכוי שלי לבשל בריא כשיום העבודה שלי ארוך וכשכבר בבית אני בלי אוויר....

אני מזמינה אותך להצטרף אלי

להדרכה אינטרנטית

 "מבשלים גורמה לייט"

ההזדמנות שלך ללמוד איך לבשל בלי להסתבך 

אוכל שהוא גם טעים וגם בריא. 
הדרכה שבה אני מלמדת ה כ ל.  כל מה שצריך לדעת באמת. להפריך מיתוסים, לתת לך טיפים ורעיונות איך לייעל את הזמן, איך לעשות אוכל הכי טעים ובריא בקלי קלות, שהמקרר יהיה מלא כל טוב ואוכל זמין לכל צורך. וכמובן, תקבלו תפריט שבועי מסודר של כל הארחות החמות עם כל המתכונים 

עוגת אורז רק עם כפית אחת של שמן

עוגת אורז עם 1 כפית שמן בלבד!!

מה באמת צריך לדעת כדי לבשל בריא?

מה מכילה ארוחת בריאות

כמה מנות צריך לאכול באמת כדי לאזן את הגוף, להרגיש שבע ולשמור על משקל ובריאות

אילו חומרים כדאי לי להשתמש בהם שישמרו על הבריאות שלי

באילו סירים משתמשים בבישול בריא

איזה סוגי בשר, עוף או דגים כדאי לי להשתמש בהם כדי לשמור עלי ועל המשפחה שלי

ואם אני צמחוני או טבעוני? איך אדע איזה חלבון איכותי אני יכול להכין לעצמי ולשמור על איזון

איך להכין תפריט שבועי, שעם תכנון קטן בשבוע, ייחסך המון זמן בבישול השבועי

איך אפשר לחסוך בהוצאות בקניות המזון

איפה הכי טוב לקנות את חומרי הגלם לארוחה

המון טיפים ורעיונות איך לחסוך בזמן, איך לייצר "חבילות שמחה" שיחכו לך במקרר ויקצרו את זמן הבישול לרבע ממה שצריך.

איך להיות פיית האוכל של עצמך ושל משפחתך.  אותה פייה טובה שבאה הבייתה ומביאה לך אוכל טעים בריא וזמין.

על כל זאת ועוד, אני אדבר בהדרכה האינטרנטית 

"מבשלים גורמה לייט"

במהלכה נלמד איך אפשר לבשל אוכל שהוא גם טעים,
גם בריא וכולו לייט!

שימו לב!

שווי ההדרכה וכל המידע שכלול בה הוא230 ש"ח

אבל החלטתי לפתוח את התוכן לכולם בתשלום סמלי של 
67 ש"ח בלבד!

למשך 5 ימים

לקבלת ההדרכה 

מלאו את הטופס

שם *
דואר אלקטרוני *

ומה עוד יהיה לנו בהדרכה האינטרנטית?

את הסוד איך מבשלים ארוחות גורמה לייט טעימות ומשביעות לכל המשפחה.

איך לעבוד במטבח באופן יעיל כך שמטבחך יתנהל בקלי קלות, בלי קשר לשעות העבודה שלך ולאורח חייך.

איך לבשל מנות מהירות ולחסוך הרבה זמן, ואיך לקנות רק את המוצרים הדרושים ולחסוך הרבה כסף.


איך להכין "חבילות שמחה" שיחכו לך במקרר ובמקפיא ויקצרו לך את העבודה למינימום ההכרחי.


למי מתאימה ההדרכה?

לך, אם נמאס לך לבחור בין אוכל טעים לאוכל בריא

לך, אם נמאס לך לפתוח את המקרר ולראות שאין שם משהו טוב, בריא וטעים לאכול

לך, אם נמאס לך ממאכלים דיאטטים, משעממים, חסרי טעם ולא משביעים

לך, שרוצה לבשל בריא ואין לך מושג מאיפה מתחילים

לך שרוצה לפנק את המשפחה והחברים בארוחות מדהימה שבסיומן הם ילקקו את האצבעות ולא ידעו שבעצם נתת להם אוכל בריא, טעים ולייט.

מי אני?

שמי שושי שטיינוביץ, מנחה בכירה בקבוצת "אייקונפרנס גורמה לייט" ומנחת תוכנית "מטבח בריא עם שושי שטיינוביץ" אשר שודרה בערוץ האוכל ובערוץ 10.

את שיטת בישול גורמה לייט פיתחתי עם דיאטנים ותזונאים קלינים, כי נמאס לי להיות כל החיים בדיאטה ונמאס לי להיות רזה ורעבה או עם עודף משקל ואשמה.

אלה היו חיי! חלמתי על תזונה שפויה, כזו שכשאני קמה מהשולחן, אני לא רעבה ומתוסכלת ולא סופרת את הדקות עד הביס הבא.

שיטת בישול גורמה לייט מחברת בין קולינריה משובחת, לבין הצורך באוכל בריא ומרזה.

את "מבשלים גורמה ונשארים לייט" הקמנו בדיוק כדי לתת מענה לצורך זה. למי שרוצה ללמוד לבשל בריא, לנהל מטבח בריא, לאכול טעים ומשביע לאורך כל השבוע, ללמוד לתכנן נכון, לחסוך כסף ולמנוע בזבוז.

את הסדנאות "מבשלים גורמה ונשארים לייט" עברו כבר מאות אנשים שאוכלים בריא, טעים ושומרים על המשקל.

ומה עוד מקבלים בהדרכה?

 המון טריקים ופטנטים שפיתחתי במשך שנים במטבח שלי. טריקים        מיוחדים לבישול בריא שלא תמצאו בשום מקום.

שיטה פשוטה שתעזור לך לערוך קניות מדויקות כך שיחסך זמן וכסף.

את הדרך להכין ארוחות משפחתיות במינימום בזבוז של חומרים.


מה מספרים אלו שעברו אצלי הדרכות וסדנאות של "בישול גורמה לייט"?

משתתפת בסדנא

שנה טובה וחג שמח לשושי ולכל החברים בסדנה, לאלו שמכירים אותי וגם לאלו שלא... שושי,אני ממשיכה לבשל את תבשילייך, ומברכת אותך בכל פעם. גם כשאני מבשלת משהו חדש, אני חושבת מה שושי הייתה עושה...איך היא הייתה משדרגת את המתכון לבריא יותר וקלורי פחות... שוב תודה ושנה טובה, אטי דרורי

ד"ר אטי דרורי


המלצה בפורום תפוז

....אני רוצה להמליץ על סדנאות "גורמה לייט" של שושי שטיינוביץ. לפני חמש שנים היא פיתחה שיטה של איך לבשל אוכל מאד טעים ומוקפד קלוריות ביחד עם דיאטנים. מאז היא הופיעה אצל אודטה והיו לה גם תוכניות טלוויזיה משלה. יש לה יותר מ1,000 מתכונים. אני מכירה אותה כמה שנים והיא מבשלת מעולה- לא מרגישים שזה אוכל דיאטטי וקיים עושר ומגוון גדול. היא עובדת עם "תנובה" "שומרי משקל" חלי גרופ וכד'.. . עשתה סדנאות גם ב"פור שף"... סדנת הדגל שלה היא "6 מנות ב-450 קלויות"= סדנה בסיסית בה היא מדברת על חומרים, מה כן ומה לא, ומבשלת עם המשתתפים...

פורום  תפוז


משתתפים בסדנה 

השתתפותינו בסדנאות האוכל שלך עזרו לנו מאד ורכשנו הרבה טיפים להכנת אוכל בריא. אנו ממליצים להשתתף בסדנאות שלך תודה

תודות לך אין לנו כל קושי. לימדנו גם את הילדים שאוכל בריא יכול להיות טעים והם אוהבים לבוא ולאכול אצלנו

שושי שלום, מה שלומך? הודות לך למדנו להכין אוכל בריא שהוא בהחלט גם טעים, מה שנקרא "גורמה לייט".

משתתפי סדנאות קודמות 

איפה ומתי תתקיים ההדרכה? 

אצלך בבית בשקט בסלון ביתך מול המחשב 

לצפייה בכל זמן שנוח לך.

ומה ההשקעה שלך כדי להצטרף אלי להדרכה?

שווי ההדרכה וכל המידע שכלול בה הוא 230 ש"ח

אבל החלטתי לפתוח את התוכן לכולם בתשלום סמלי של 
67 ש"ח בלבד!

ולמה העלות כל כך נמוכה?  

כי אני מאמינה במה שאני עושה ורוצה שכמה שיותר אנשים יוכלו להיחשף למידע החשוב הזה.


לרכישה מיידית בעלות של רק 67 ש"ח

מלאו את הטופס

שם *
דואר אלקטרוני *


אני מניחה שעוברות לך כמה שאלות בראש, ריכזתי כאן את השאלות הנפוצות ששואלים אותי בטלפון.

אם לא מצאת כאן תשובה, מייל אחד ואני חוזרת אליך.

אם אין לי מושג בבישול, עדיין כדאי לי להשתתף?

בוודאי. ההדרכה מתאימה לכולם, ולא משנה רמת הבישול שלך, בטוח שיימצא בה המון ערך עבורך.

ואם אני צמחוני או טבעוני?

בהרצאה נדבר גם על פתרונות לטבעונים וצמחונים.

יש לי סוכרת ולחץ דם. 

שווה ביותר, כי כל שיטת בישול גורמה לייט תומכת בבריאות הגוף, מסייעת לאיזון לחץ דם, סוכר וכולסטרול.

יעל עופר

....מגיע הרגע בו היא מפתיעה אותנו בטיפ שהוא אבן היסוד החשובה ביותר של שיטתה: כיצד לטגן בכמות שמן מינימאלית כמות אדירה של בצל...''. יעל עופר גילתה בסדנה של שוש שטיינוביץ איך מבשלים גורמה, ונשארים לייט

אפשר לאכול ''גורמה'' ולהישאר ''לייט''!  לתובנה החדשה הזו הגעתי בתום תהליך טעים בן שלוש שעות בסדנת בישול ייחודית.

יעל עופר


"...ובקיצור, מה ששושי עושה הוא נס...."

צריך להיות נוכח בקורס בישול גורמה לייט כדי להאמין למה שאני הולכת לספר לכם. כבשלנית מזה 25 שנה, אני חייבת להוריד את הכובע בפני שושי שטיינוביץ, שפית שפיתחה ומתמחה בבישול גורמה לייט. ואולי, כמי שלפני הקורס פקפקה באפשרות לבשל אוכל טעים ודל שומן, אני בעצם צריכה לאכול את הכובע, אלא שאחרי הביקור בקורס של שושי, חבל לי לאכול משהו עם כל כך הרבה קלוריות. ובקיצורמה ששושי עושה הוא נס

מיקה פורז


לרכישה מיידית במחיר 67 ש"ח לחצו כאן

שם *
דואר אלקטרוני *

יש שאלות?

רוצים לשלם בהעברה בנקאית, או בטלפון?

לשאלות ובירורים טל: 054-8342474

אפשר גם לפנות במייל: sadna.light@gmail.com

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.