לאחר התשלום יישלח אליך מייל עם אישור התשלום ואישור מקומך בסדנה.
לשאלות ובירורים טל: 054-8342474
אפשר גם לפנות במייל: sadna.light@gmail.com
מבשלים גורמה ונשארים לייט
סדנאות בישול בריא, טעים ואיכותי
התוכנית המקיפה והשלמה ללימוד והדרכה לבישול גורמה לייט
תודה על התעניונתך בסדרת סדנאות
בישול גורמה לייט.
בדף זה ניתן להרשם במהירות ובקלות וגם לקבל מידע על תוכן המפגשים.
ההרשמה המוקדמת במחיר מיוחד תהיה פתוחה
עד לתאריך 22/10/15
עוד צעד קטן ויש לך מקום בסדנא!!
תוכנית הסדנה
בשרים וממולאים | איזה בשרים מומלצים? | כל שיטות הטיפול וההכנה של בשרים, עוף והודו. מתכונים קלים ומהירים וגם מתכונים יותר מורכבים לאירוח וחגים. |
דגים | איך בוחרים דגים נכונים ואיפה? | הכל על הכנה וטיפול בדגים, כל שיטות הבישול וההכנה. |
מנות ראשונות וסלטים | סלטים טריים ומבושלים | איך מכינים סלטים טריים וטובים? איזה רטבים? הכל על סלטים ומנות ראשונות. אפיית לחם בריאות |
תוספות | מקינואה ועד טפיאוקה | שיטות הכנה של אורז מלא ודגנים מלאים, תוספות של ירקות מבושלים ושילוב של דגנים וקטניות דגנים וירקות ועוד. |
מרקים ונזידים | הכל על מרקים ונזידים | נלמד איך להכין מרקים טעימים, רזים ובריאים, בלי אבקות ובלי תוספות. |
קינוחים | גם שוקולד יכול להיות בריא | קינוחי בריאות טעימים ומוקפדי קלוריות. 4 שעות של שכרון חושים. |
בשרים וממולאים | איזה בשרים מומלצים? | כל שיטות הטיפול וההכנה של בשרים, עוף והודו. מתכונים קלים ומהירים וגם מתכונים יותר מורכבים לאירוח וחגים. |
דגים | איך בוחרים דגים נכונים ואיפה? | הכל על הכנה וטיפול בדגים, כל שיטות הבישול וההכנה. |
מנות ראשונות וסלטים | סלטים טריים ומבושלים | איך מכינים סלטים טריים וטובים? איזה רטבים? הכל על סלטים ומנות ראשונות. |
תוספות | מקינואה ועד טפיאוקה | שיטות הכנה של אורז מלא ודגנים מלאים, תוספות של ירקות מבושלים ושילוב של דגנים וקטניות דגנים וירקות ועוד. |
מרקים ונזידים | הכל על מרקים ונזידים | נלמד איך להכין מרקים טעימים, רזים ובריאים, בלי אבקות ובלי תוספות. |
קינוחים | גם שוקולד יכול להיות בריא | קינוחי בריאות טעימים ומוקפדי קלוריות. 4 שעות של שכרון חושים. |
בשרים וממולאים | איזה בשרים מומלצים? | כל שיטות הטיפול וההכנה של בשרים, עוף והודו. מתכונים קלים ומהירים וגם מתכונים יותר מורכבים לאירוח וחגים. |
דגים | איך בוחרים דגים נכונים ואיפה? | הכל על הכנה וטיפול בדגים, כל שיטות הבישול וההכנה. |
מנות ראשונות וסלטים | סלטים טריים ומבושלים | איך מכינים סלטים טריים וטובים? איזה רטבים? הכל על סלטים ומנות ראשונות. |
תוספות | מקינואה ועד טפיאוקה | שיטות הכנה של אורז מלא ודגנים מלאים, תוספות של ירקות מבושלים ושילוב של דגנים וקטניות דגנים וירקות ועוד. |
מרקים ונזידים | הכל על מרקים ונזידים | נלמד איך להכין מרקים טעימים, רזים ובריאים, בלי אבקות ובלי תוספות. |
קינוחים | גם שוקולד יכול להיות בריא | קינוחי בריאות טעימים ומוקפדי קלוריות. 4 שעות של שכרון חושים. |
זהו. עכשיו באמת עוד צעד אחד קטן ויש לך מקום בסדנת
"מבשלים גורמה ונשארים לייט"
מספר המקומות מוגבל!
לאחר התשלום יישלח אליך מייל עם אישור התשלום ואישור מקומך בסדנה.
לשאלות ובירורים טל: 054-8342474
אפשר גם לפנות במייל: sadna.light@gmail.com
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר